Interiør Gruppen A/S | WAKEUP Borgergade
51169
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51169,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

WAKEUP Borgergade

Som Wakeup Hotellet i Carsten Niebuhrs Gade, er Wakeup Hotellet i Borgergade præget af den samme moderne, funktionelle og smukke indpakning.
Hotellet er beliggende i det gamle København og har fra de øverste etager et fantastisk vue over København. Borgergade er beliggende i et levende kvarter med Restauranter, Barer, Metroen, Kongens Have, Nyhavn og Det Kongelige Teater rundt om hjørnet.
I et stramt, skandinavisk design af Interiør Gruppen finder man danske design ikoner, som Arne Jacobsens svanstole, klaser af Poul Henningsens kendte PH5 lampe samt Montana reoler. Alle ikoner med et nyt og moderne udtryk.
Værelserne er funktionelle med alt, hvad en kvalitetsbevidst gæst kan ønske sig. I alle værelser finder man design fra danske Getama, Fredericia Furniture og, ikke mindst, Fritz Hansen. Badeværelsets matterede glas giver hele rummet et åbent og transparent udtryk. De store vinduer i rummene leder masser af lys ind og gør dem på den måde venlige og imødekommende.
Uanset hvilket af Wakeup Hotellerne du vælger at tjekke ind på, vil du få den samme høje komfort og designmæssige oplevelse.