Interiør Gruppen A/S | Wake Up Copenhagen
51462
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51462,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Wake Up Copenhagen

WAKEUP COPENHAGEN

I en ægte sportsvogn skal alle komponenter være nøje afstemt efter hinanden i en kompakt, funktionel og, ikke mindst, smuk indpakning.
At give gæsten samme oplevelse af kompakt kvalitet har fra starten været udgangspunktet for udformningen og indretningen af de 510 værelser på det nybyggede Hotel Wakeup Copenhagen.
Designmæssigt lægger Hotellet sig helt ud i overhalingsbanen, men til en pris, der giver de fleste andre Hoteller baghjul.
Wakeup Copenhagen er et Hotel i bevægelse, til mennesker i bevægelse. Til dem der kan lide at finde de gode flyafgange på nettet og selv sammensætte storby-surfingen. For Wakeup Copenhagens målgruppe er “selvbetjening” ikke ensbetydende med mindre service, men derimod med større fleksibilitet.
Hotellets net-booking og express check-in og -out er med til at understrege det funktionelle udgangspunkt, men der kan naturligvis stadig tjekkes ind på gammeldags vis.
Wakeup Copenhagen er ikke et helt almindeligt lavprishotel. Det er et Über-cool hotel, der bare er billigere end andre Hoteller.