Interiør Gruppen A/S | Sørup Herregård
51445
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51445,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Sørup Herregård

SØRUP HERREGÅRD
Sørup Herregaard er et 4- stjernet moderne og charmerende Hotel og konferencecenter i herskabelige omgivelser, hvis historie går helt tilbage til 1200-tallet.
Efter en løbende ombygning åbnede Sørup Herregaard i 1981 som Hotel og konferencehotel, og det har fungeret som sådan siden. Den nuværende hovedbygning er opført i nybarok stil i 1909. Her finder man bl.a. restauranten med pragtfuld udsigt over sø og voldgrav. Hotellets mødelokaler og 102 værelser ligger i de smukke længer, som tidligere var gårdens stalde. I 2007 blev hele Hotellet renoveret i samarbejde med Interiør Gruppen.
Med vægten på et enkelt og udpræget skandinavisk formsprog i designet, var det fra starten målet at skabe et lyst og venligt interiør med respekt for de historiske rammer.