Interiør Gruppen A/S | Hotel City
51501
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51501,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Hotel City

HOTEL CITY-BEST WESTERN
Best Western Hotel City åbnede i 1955. Dengang summede Københavns havn og det nærliggende Nyhavn stadig af aktivitet, og de fleste af hotellets gæster var da også sømænd på landlov.
55 år efter er den sidste bananbåd for længst dampet af og kvarteret med det, tidligere noget blakkede ry, er, som det så ofte sker, blevet et af de mest mondæne i byen.
På Hotel City er sømændene blevet erstattet af gæster, der tiltrækkes af områdets mange kulturelle tilbud og af den fred og ro hotellet alligevel kan byde på, trods placeringen i hjertet af København.
I 2008 gennemgik Hotellet i samarbejde med Interiør Gruppen en gennemgribende renovering med vægten på klassisk skandinavisk design. I lobbyen mødes man af Arne Jacobsens Svanestol og af Poul Kjærholms PK8 stol, og i baren kan man nyde sin drink på 7´er stolen.
Også værelserne er prægede af cool skandinavisk design, men med et Newyorker twist.