Interiør Gruppen A/S | Absalon Hotel
51150
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51150,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Absalon Hotel

Absalon Hotel er et unikt og klassisk design hotel som ligger i en smuk gammel hjørneejendom helt tilbage fra starten af det 1900 århundrede. Hotellet ligger midt i Vesterbros farverige og pulserende liv. Her er der ikke langt til Tivoli, Hovedbanegården, Kødbyen, Øksnehallen og de mange spændende butikker og cafeer.

Hotellet er udelukkende indrettet med stoffer og møbler fra Designers Guild i London – skabt af den verdenskendte designer Tricia Guild.

Interiør Gruppen A/S har tilføjet den smukke gamle bygning mange af de indvendige detaljer som er med til at understrege det klassiske i såvel bygning som interiør. Alt sammen er udført med et farverigt og energigivende tvist.

De store og åbne arealer som lobby, restaurant og reception indbyder til samvær og dansk hygge, også på de små timer.

Der er arbejdet med en smuk og spændende lyssætning både inde og ude, hvor især indirekte belysning fremhæver de klassiske detaljer som skaber en rar og venlig stemning.

 

OMTALER:

 

Læs bloggeren fra Foodrepublic.com anmeldelse af Absalon Hotel her.

 

Indret.dk – Magasinet for bygherrer og arkitekter har også skrevet en rigtig fin artikel om det nye Absalon Hotel, du kan læse det online ved at klikke her.

 

Du kan også læse mere om Absalon Hotel i en artikel i branche magasinet Visitor om Direktør Karen Nedergaard. Find magasinet online her.